BKST

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi bygger på de opdagelser Dr. Sutherland gjorde i de sidste år af hans liv, hvor han bevægede sig væk fra hans tidligere til gang til Osteopati, som var mekanisk. Han blev mere og mere overbevist om at han ikke var den der gjorde noget. At der var en højere intelligens på spil, som han benævnte Breath of Life. At der er en bagvedliggende sundhed, som aldrig går tabt, selv når vi ikke kan mærker den. Terapeutens rolle er derfor ikke at lede efter fejl, men at understøtte sundheden og derved give plads til at kroppens egen intelligens kan bringe den tilbage i balance.


Navn Biodynamisk er givet til den måde at udøve Kranio Sakral Terapi, af Franklin Sills og Michael Kern og betegner den måde man udøver Kranio Sakral Terapi på. Ordet er taget fra Embryologen Blechschmidt arbejde, hvor han beskriver de Biodynamiske kræfter der organiser liv.


Så i stedet for at bygge på teknikker, som i den biomekanisk tilgang, er ”teknikken” i højere grad terapeutens evne til at være i et omsorgsfuldt nærvær med klienten. Et møde hvor der ikke er nogen dømmen og ingen idé om hvad der er rigtig og forkert. 

Onsequa explicaos numquam.

Nsectetur lposuere

Consectetur adipisic eiusman incdus lbreore amagna aliqua venianoru exercation ullao laboris commedo consequa uisaute arciteco quisquam numquam modi tempora incidun labore magnam aliquam.

Consectetur adipisic eiusman incdus lbreore amagna aliqua venianoru exercation

consequa uisaute arciteco quisquam numquam modi tempora incidun labore magnam aliquam quaera

commedo consequa uisaute arciteco quisquam numquam.