Om

Nicolaj Jespersen


Jeg er RAB registrere/Eksamineret Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut og Eksamineret Biodynamisk Børne Kranio Sakral Terapeut, med klinik i Købehavn, hvor jeg også underviser i Biodynamsik Kranio Sakral Terapi for Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, hvor jeg også har taget det meste af min uddannelse.


Derudover er jeg registreret, som B.C.S.T., A.B.D. (Advanced Biodynamic Diploma), ved International Affiliation of Biodynamic Trainings. Jeg underviser også via CTET/Craniosacral Therapy Educational Trust, i London og Shanghai.


Jeg har også en stor interesse i præ- og perinatal psykologi. Dvs. forståelsen for hvad vi kan have med os af dybe prægninger fra vores undfangelse, tid i mors mave og fra vores fødsel. Jeg er certificered i Integrative Baby Therapy med Matthew Appleton og har desuden taget kurser med bla. Anna Verwaal, Jaap van der Wal, Ray Castellino og Sarah Buckley.


Jeg er også certificeret fra HeartMath til at bruge deres traume senstive, guidede meditationer i min praksis. 


Jeg har en bred interesse inden for behandling. Dvs. jeg ser mennesker i alle livets faser, fra de nyfødte, gravide, fædre, mødre, søstre, brødre, unge, gamle, enlige, par til hele familier. Jeg anser os for at være hele væsener hvor krop, sind og sjæl ikke kan adskilles og arbejder derfor med det hele menneske og med alt mellem himmel og jord.


Så hvad end det er den fysiske krop der gør ondt, stress, depression eller en fornemmelse af ikke at være tilfreds, så kan Biodynamsik Kranio Sakral Terapi være noget at udforske.


Jeg er uddannet i Kranio Sakral Terapi ved Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi ogUpledger Scandinavia.


Jeg har desuden praktiseret yoga og meditation i 25 år, samt underviste i begge dele næsten lige så længe.