Links

Dejlige mennesker jeg anbefaler og/eller samarbejder med:I Danmark:


Institut for Biodynamisk Kranio Skral Terapi udbyder kurser og uddannelse i BKST i ved Give og i Valby. Enest skole der er rent Biodynamisk i Danmark. 


Traumeinformeret kropsterapi uddannelse ved Evaloa Shou.


Moderskaber  her finde du gavnlig information til mødre og småbørnsfamilier. Du kan også få rådgivning vi mail af Camilla Willumsen.


Yojo tilbyder gravidyoga, gravid yogalære uddannelse, samt afholder kurser for private og fagfolk, med intetessere i at skabe en god graviditet, fødsel og forældreskab.


Copenhagen Doulas tilbyder forløb der understøtter kommende forældre i at blive klar til fødslen og støtte til selve fødslen. Derudover tilbyder de fagrelevante kurser for fagfolk.


Cicilia Hauge er Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut, Børnesundhedsvejleder og sundhedsplejerske.


Yoga Place tilbyder Iyengar Yoga på engelsk, på Frederiksberg. I Udlandet:


Matthew Appleton underviser i Intergrative Baby Therapy, hans vesion af præ- og perinatal terapi, som hovedsageligt er fokuseret på arbejde med babier og deres familie, men som også kan bruges til at arbejde med børn, unge og voksne, der har tidlige traumer.


IBT Europe fælles webside for Intergrative Baby Therapy i Europa, med behandler list og event list. Side er pt på tysk og jeg er pt den eneste i Danmark på listen.


Michael Kern er en af pionerene indfor Biodynamisk Kranio Sakral Terapi. Han underviser internationalt og har sin skole i London.


HeartMath er et forskninges center der gennem mere end 30 år har forsket i hjerne/hjerne coherence og hvordan vi kan træne det og derved øge vores resilience.


Jaap van der Wal en af de mest anerkendte embryologer i verdenen.


Anna Verwaal underviser internationalt i effekten af præ- og perinatale traumer.


Ray Castellino har udviklet sin egen tilgang til at arbejde med præ- og perinatale traumer. Hans arbejde er meget fokuseret på at arbejde med voksne i små grupper, hvor man arbejder med sine egene tidlige prægninger. Han har også en uddannelse i USA.