Links

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi


Dejlige mennesker jeg anbefaler og/eller samarbejder med:I Danmark:


Institut for Biodynamisk Kranio Skral Terapi udbyder kurser og uddannelse i BKST i Them og København. Enest skole der er rent Biodynamisk i Danmark. 


Moderskaber  her finde du gavnlig information til mødre og småbørnsfamilier. Du kan også få rådgivning vi mail af Camilla Willumsen.


Yojo tilbyder gravidyoga, gravid yogalære uddannelse, samt afholder kurser for private og fagfolk, med intetessere i at skabe en god graviditet, fødsel og forældreskab.


Copenhagen Doulas tilbyder forløb der understøtter kommende forældre i at blive klar til fødslen og støtte til selve fødslen. Derudover tilbyder de fagrelevante kurser for fagfolk.


Cicilia Hauge er Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut, Børnesundhedsvejleder og sundhedsplejerske.


Ayuna er psykoterapeut, SE traume terapeut, EMI terapeut, som arbejder med børn i alle aldre, deres familier, samt enkelt individer.


I Udlandet:


Matthew Appleton underviser i Intergrative Baby Therapy, hans vesion af præ- og perinatal terapi, som hovedsageligt er fokuseret på arbejde med babier og deres familie, men som også kan bruges til at arbejde med børn, unge og voksne, der har tidlige traumer.


Michael Kern er en af pionerene indfor Biodynamisk Kranio Sakral Terapi. Han underviser internationalt og har sin skole i London.


Jaap van der Wal en af de mest anerkendte embryologer i verdenen.


Anna Verwaal underviser internationalt i effekten af præ- og perinatale traumer.


Ray Castellino har udviklet sin egen tilgang til at arbejde med præ- og perinatale traumer. Hans arbejde er meget fokuseret på at arbejde med voksne i små grupper, hvor man arbejder med sine egene tidlige prægninger. Han har også en uddannelse i USA.